World War Z se prodává dobře
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka World War Z se prodává dobře

World War Z se prodává dobře

Filip Švácha

Filip Švácha

22. 5. 2019 14:00 2
Reklama

Asi nikdo by titulu World War Z neprorokoval nějaký větší úspěch. Konkurenci měl velkou, včetně podobně laděného a dobře přijatého The Divison 2. Navíc podle Davidovy recenze se nejedná o nic převratného, i když ve více hráčích jde o solidní zábavu. O to větší překvapení je, že hře se zatím vede celkem skvěle.

Vydavatel Focus Home Interactive se společně s vývojáři ze Saber Interactive chlubí prodejními čísly, které po necelém měsíci od vydání dosahují téměř ke dvěma milionům, a to není vůbec špatný výsledek. Navíc už v prvním týdnu byl o hru celkem velký zájem, když se podařilo prodat milion kopií. Dokonce i majitelé značky World War Z Paramount Pictures jsou s výsledky nadmíru spokojeni.

„World War Z se velmi rychle stala jednou z nejúspěšnějších her vůbec. Je to díky kombinaci spolupráce mezi Saber Interactive a Focus Home Interactive a samotné značky, která je u fanoušků velmi oblíbená,“ chlubí se senior vice prezident Josh Austin. Vývojáři chtějí při té příležitosti poděkovat fanouškům, a tak vypustili trailer, ve kterém můžete mezi armádou rychlých zombie vidět i pozitivní hodnocení různých herních médií.

Pokud jste si ale myslel, že tím podpora hry končí, jste docela dost na omylu. Tvůrci pro nás chystají spoustu nového obsahu, včetně další mise v Tokiu, nových typů nepřátel, různých výzev a kosmetických úprav. Nebude chybět ani Survival mód, soukromé lobby a šest stupňů obtížnosti. A co vy? Hrajete World War Z, nebo vás titul zcela minul? Dejte nám vědět v komentářích!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama