Psychonauts 2 uvidíme na E3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Psychonauts 2 uvidíme na E3

Psychonauts 2 uvidíme na E3

Filip Švácha

Filip Švácha

22. 5. 2019 12:45
Reklama

Na Psychonauts 2 se určitě těší velký počet hráčů a rádi by ze hry konečně viděli nějaké pořádné záběry. Už ale nebudou muset čekat moc dlouho, neboť studio Double Fine si pro nás na letošní E3 nachystalo nové demo, které na místo přiveze Tim Schafer. Situace není nijak překvapivá, ale to nemění nic na tom, že se už moc těšíme, jak hra vypadá.

Bude to tedy poprvé, kdy uvidíme titul pořádně v akci, když tedy nepočítáme krátká informační videa od vývojářů. Kromě Tima Schafera se ale na předvádění projektu bude podílet ještě filmová hvězda a nyní už i hvězda internetu, Jack Black. Ten se zviditelnil youtubovým kanálem Jablinsky Games a navíc se studiem Double Fine v minulosti spolupracoval na vtipné akci Brutal Legend.

Bohužel přesně nevíme, co se na této prezentaci bude konkrétně dít, je ale jasné, že půjde o dost vtipnou předváděčku. Snad už se také konečně dozvíme odpověď na tu nejpalčivější otázku, kterou je datum vydání. Víme, že by titul měl vyjít ještě letos, ale kdy přesně to bude, momentálně není jisté. Každopádně hra by měla dorazit na PC, PlayStation 4 a Xbox One, Mac a Linux.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama