God of War prodalo 10 milionů kusů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka God of War prodalo 10 milionů kusů

God of War prodalo 10 milionů kusů

Marek Selinger

Marek Selinger

21. 5. 2019 12:58 2
Reklama

Horizon Zero Dawn, Uncharted 4: A Thief’s End, The Last of Us Remastered a nyní i God of War. Víte, co mají tyto hry společného? Ano, krom vysokého průměrného hodnocení a všeobecného uznání dosáhly všechny tituly hranice deseti milionů prodaných kopií.

Skvěle vykreslený příběh otce Krata a syna Atrea tak dokázal překonat milník, jenž pokořily jen ty vůbec největší PlayStation exkluzivity této generace. A není nutno dodávat, že se tomu tak stalo naprostou zaslouženě, právě God of War se s druhým Red Dead Redemption podělilo o většinu cen za hru roku 2018. Jedná se tak o sladkou odměnu pro kalifornské studio Santa Monica, které se muselo potýkat s nelehkým vývojem, což pěkně ilustruje nedávný dokument Rising Kratos. Ten nám dokonce s českými titulky naservírovala samotná Sony, dle nás se jedná o povedený snímek, jenž by vám neměl utéct.

K oné desetimilionové hranice se jistě blíží i další loňská velká PS4 exkluzivita, Marvel’s Spider-Man. Poslední informace z ledna mluvily o tom, že se dobrodružství Petera Parkera prodalo na devět milionů kopií. Tipujeme tedy, že nebude dlouho trvat a Sony se vytasí s podobnou zprávou i ohledně pavoučího muže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama