Lords of the Fallen 2 opět v problémech
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Lords of the Fallen 2 opět v problémech

Lords of the Fallen 2 opět v problémech

Filip Švácha

Filip Švácha

17. 5. 2019 15:54 8
Reklama

Vývoj titulu Lords of the Fallen 2 je provázen nemalými problémy už od začátku. Nejdříve se původní tvůrci z Deck13 odtrhli od vydavatele CI Games a místo pokračování Lords of the Fallen se raději rozhodli pracovat na The Surge. Následně se dlouho nevědělo, jak to s projektem nakonec bude, protože CI Games se chtěli po neúspěchu Sniper: Ghost Warrior 3 zaměřit spíše na menší hry. V červnu minulého roku jsme ale byli informování, že prací se ujme tým z Defiant Studios.

Ovšem téměř rok po této události je zase vše zcela jinak. CI Games totiž ukončili spolupráci s Defiant Studios, protože nebyli spokojeni s momentální kvalitou hry. „Z důvodu neadekvátního provedení zásadní vývojové fáze jsme se rozhodli zrušit smlouvu s Defiant Studios. Výsledná kvalita práce byla menší, než bylo dohodnuto v rámci už zmíněné smlouvy, a to i přes tři telefonáty, kterými jsme vedení upozorňovali na nedokonalost jejich snažení,“ vyjadřuje se k situaci vydavatel CI Games.

 „Kategoricky nesouhlasíme s tímto vyobrazením Defiant Studios. Tým, který pro CI Games na projektu pracoval, je složen s mimořádně nadaných talentů, za jejichž prací si plně stojíme. Naše studio dokáže vytvářet kvalitní hry, což je naprosto zřejmé díky spolupráci při vytváření Just Cause 3, Call of Duty: Advanced Warfare, Far Cry 5 a dalších velkých titulů,“ dodává k celému problému zakladatel Defiant Studios David Grijns.

Ať je pravda na jakékoliv straně, je jisté, že vývoj ani po letech nejde úplně hladce a Lords of the Fallen 2 je tak velmi pravděpodobně ještě hodně vzdálené. Podle všeho by se titulu mělo interně ujat samo CI Games. Snad už je to tedy poslední komplikace a od teď půjde vše jako po másle.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama