Tim Willits by rád udělal Rage 3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tim Willits by rád udělal Rage 3

Tim Willits by rád udělal Rage 3

Filip Švácha

Filip Švácha

16. 5. 2019 15:00 2
Reklama

Rage 2 dorazilo na vaše herní zařízení už před dvěma dny, a tak se asi už pár hodin proháníte po tomto meteoritem zničeném světě. Ředitel studia id Software Tim Willits se vyjádřil ve smyslu, že by rád viděl i třetí díl.

V rozhovoru pro The Hollywood Reporter přišla řeč i na to, jestli do budoucna předpovídá další díly Rage. „V to doufám. Odpověď na tuto otázku je rozhodně ano. Značku jsme vždycky milovali, protože nám vyhovovalo toto zábavné zasazení. Můžeme tak dělat, co chceme. Značka Rage je šílená, zábavná a zajímavá a doufáme tak, že třetí díl vytvoříme nejrychleji, jak to půjde,“ odpovídá Tim Willits.

Není zcela běžné, aby se o dalším pokračování mluvilo v podstatě v den vydání předešlého dílu a na to, zdali se na nějakém vůbec reálně bude do budoucna pracovat, asi také budou mít vliv prodeje Rage 2. Pokud nebude dvojka úspěšná, asi bychom si těžko představovali Rage 3, tedy alespoň určitě ne v nějaké blízké době. Koneckonců první dvě hry od sebe dělí osm let, takže pokud se titulu nepovede dobře, fanoušci si asi nějaký ten čas počkají. I tak je ale pro příznivce série dobrým znamením, že k ní Tim Willits chová takové sympatie.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama