Kompletní balík The Walking Dead v září
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kompletní balík The Walking Dead v září

Kompletní balík The Walking Dead v září

Marek Selinger

Marek Selinger

21. 4. 2019 09:29 3
Reklama

Téměř sedm let trvalo putování Clementine světem The Walking Dead, aby bylo před měsícem uzavřeno úplně poslední epizodou. Na té již pracovali vývojáři ze studia Skybound Entertainment, které přebralo štafetu po Telltale, jehož provoz byl ukončen v září loňského roku a v jednu chvíli nebylo vůbec jasné, zdali se dokončení příběhu vůbec dočkáme.

Nakonec se tomu tak stalo právě díky Skybound, jehož zástupci přišli ještě s jednou (a pravděpodobně vůbec poslední novinkou) týkající se této adventurní série. Bylo totiž oznámeno, že všechny doposud čtyři vyšlé sezóny doplněné o odbočky 400 Days a Michonne vyjdou v kompletním balení na jednom disku, případně snad i v digitální verzi. Stane se tomu tak v září na PS4, Xboxu One i PC prostřednictvím Epic Storu. Vydavatel dokonce nabízí hned tři sběratelské edice v cenovém rozmezí 100 až 350 dolarů, jenž nabídnou fyzické bonusy v podobě předmětů spojených s jednotlivými sériemi.

Ti, kteří ještě s The Walking Dead neměli co dočinění, se můžou těšit na grafická vylepšení (tipujeme, že hlavně u první série, která by již dnes mohla v tomto ohledu působit zastarale), stejně tak na nejrůznější making-of bonusy.

The Walking Dead: The Telltale Definitive je tak ideální příležitostí pro nováčky, jak do hry naskočit a vychutnat si celé dobrodružství v kuse. Byť zejména druhá sezóna ztratila na tempu i kvalitě, za nás můžeme cestu Clementine s klidem doporučit. Po všech těch letech byla nedávná závěrečná epizoda opravdovou emoční zkouškou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama