Další pohled na svět Days Gone
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další pohled na svět Days Gone

Další pohled na svět Days Gone

Filip Švácha

Filip Švácha

12. 4. 2019 11:00
Reklama

Akce z otevřeného světa, sužovaného Freakery a bandami agresivních gangů Days Gone se už nezadržitelně blíží, a tak máme možnost se podívat na další video ze hry. Nejdůležitějším zájmem hlavního hrdiny Deacona je především přežít, a k tomu mu pomáhá jeho motorka, která je v Days Gone stěžejním dopravním prostředkem.

V ukázce se od animátora z Bend Studios Emmanuela Rotha dozvíme, jaké možnosti budeme v tomto velmi nepřátelském světě mít. Chceme k situacím přistupovat obezřetně a jen se plížit, nebo vytáhneme zbraň a začneme do všech střílet? Volba je prý jen na nás. Podíváme se i na motorku, kterou budeme v průběhu hry moci vylepšovat. Je libo větší nádrž, abychom mohli více prozkoumávat zdejší svět, nebo třeba silnější motor? Žádný problém. Autoři chtějí, aby si každý k tomuto dopravnímu prostředku vybudovat nějaký vztah.

Doufejme tedy, že ten vztah bude spíše pozitivní. Titul si užijí pouze hráči na PlayStationu 4 a dočkají se už tento měsíc, konkrétně 26. dubna. Pokud jste si zatím ještě na tuhle nejnovější exkluzivitu neudělali pořádný názor, můžou vám k němu dopomoci Davidovy dojmy z hraní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama