Co říkají CHVRCHES o návštěvě Kodžimy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Co říkají CHVRCHES o návštěvě Kodžimy

Co říkají CHVRCHES o návštěvě Kodžimy

Marek Selinger

Marek Selinger

12. 4. 2019 12:04 6
Reklama

Na začátku března jsme vám přinesli informaci, že skotská elektropopová kapela CHVRCHES se při svém turné potkala v Japonsku s Hideo Kodžimou. Jeho tým aktuálně vyvíjí Death Stranding, o kterém je však informací poskromnu. Jak se dle aktuálního vyjádření zdá, setkání členů skupiny s tímto herním designérem zanechalo v jednotlivých členech silný dojem.

O těch svých vyprávěl kytarista a občasný vokalista Ian Cook: „Celou skupinu provedl [Kodžima] po studiu, kde jsme dostali šanci vidět i aktuálně rozpracovanou verzi Death Stranding. Jeho kancelář je fakt parádní, má tam vystavených spoustu předmětů spojených s hororovými klasikami i filmem Godzilla. Posléze jsme společně zašli na sushi. Myslel jsem si, že si bude hrát na hvězdu, ale tak to vůbec nebylo. Působil maximálně v pohodě! Perfektně jsme si popovídali, Hideo je osobou, ze kterého inspirace úplně vyzařuje. Myslí tak, jako nikdy jiný. Hra, kterou právě dělá, je něčím, co jsem ještě nikdy v životě neviděl. Nemám tušení, jak dokáže, aby vše tak perfektně fungovalo, ale jestli je někdo, kdo to umí, je to právě on,“ svěřuje se se svými pocity člen skupiny CHVRCHES.

My bychom si přáli, aby se z tohoto setkání vznikla i další spolupráce v podobě vytvoření songu pro Death Stranding. Je otázkou, zdali by popovější pojetí CHVRCHES do hry zapadlo, ale věříme, že obě strany by si s tím nějakým způsobem poradili. Datum vydání titulu stále ještě neznáme, tajně doufáme, že bychom se mohli dočkat ještě tento rok.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama