Zítra se představí PvP režim Sea of Thieves
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zítra se představí PvP režim Sea of Thieves

Zítra se představí PvP režim Sea of Thieves

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

9. 4. 2019 07:05 1
Reklama

Piráti ze světa Sea of Thieves nám dělají společnost už déle než rok. Za tu dobu připravili vývojáři ze studia Rare hned několik updatů, jejichž prostřednictvím dodali hromadu dalšího obsahu. Péče o hru nepolevuje ani po nedávných narozeninách. Koncem dubna by se měl objevit další update, s nímž přijde mimo jiné také zcela nový režim.

The Arena nabídne námořníkům možnost utkat se s ostatními hráči o zajímavou odměnu. PvP režim slíbili vývojáři už koncem minulého roku. Souboje by měly být rychlejší a intenzivnější než běžné potyčky na moři. Detaily si však autoři stále nechávají pro sebe.

To by se mělo změnit už zítra. V rámci preview streamu se chystají představit nový režim v plné parádě. Diváky se snaží nalákat na čerstvý trailer nebo pohled do zákulisí přípravy nového obsahu. Stream bude k dispozici na platformách YouTube, Mixer a Twitch.

Krom kompetitivního režimu by se s updatem měly objevit také příběhové mise nebo třeba možnost nahodit udičku a stát se na chvíli rybářem. Nový obsah bude k dispozici 30. dubna na PC a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama