Proč ještě nevyšel další Splinter Cell
i Zdroj: Ubisoft
Novinka Proč ještě nevyšel další Splinter Cell

Proč ještě nevyšel další Splinter Cell

Radek Raudenský

Radek Raudenský

9. 4. 2019 15:08 9
Reklama

Je to více než pět let, co vyšel poslední díl série Splinter Cell. Fanoušci očekávali oznámení dalšího dílu na minulé E3, ale bohužel se tak nestalo. Nyní se CEO Ubisoftu Yves Guillemot rozpovídal o tom, proč jsme se nového dílu zatím nedočkali.

Důvod je vlastně prostý, Ubisoft nechce sérii oživovat, dokud jí nějakým způsobem neobmění novými prvky. Nechtějí dělat tu stejnou hru stále dokola. Některé týmy se dokonce bály na hře pracovat kvůli tlaku ze strany fanoušků. Dalším důvodem je i úspěch jiných franšíz jako Assasin’s Creed, kterým se velmi daří, a tak se Ubisoft soustředí zejména na ně.

„Pokud chcete vytvořit hru, chcete přijít i s něčím novým, něčím, co bude jiné, než to, co jste dělali minule. Když jsme naposledy dělali Splinter Cell, hodně fanoušků nám psalo „nedělejte tohle, tamhleto, neměňte tohle“. A tak se dokonce některé týmy bály na hře pracovat.“

Yves Guillemot také řekl, že v budoucnu určitě o Splinter Cellu ještě uslyšíme. Koneckonců narážky na něj jsme mohli slyšet už v Ghost Recon: Wildlands či Far Cry: New Dawn. Na otázku, jestli se oznámení dočkáme na letošním E3, Guillemot neodpověděl.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama