Známe datum vydání Samurai Shodown
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Známe datum vydání Samurai Shodown

Známe datum vydání Samurai Shodown

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

5. 4. 2019 11:10 1
Reklama

O sérii Samurai Shodown jsme toho za poslední roky moc neslyšeli. Bohatá série bojovek autorů z SNK, která započala už v roce 1993, se ale ještě letos vrátí na domácí konzole ve svém rebootu. Jmenovat se bude prostě Samurai Shodown (v Japonsku Samurai Spirits) a vyjde ještě letos v létě.

Konkrétní datum vydání připadá na 27. června, kdy se hra objeví na konzolích PlayStation 4 a Xbox One. Samurai Shodown se nakonec podívá ještě na Switch a PC, přesné datum vydání ale ještě bohužel není známo. Podle vývojářů by měly být porty pro tyto platformy připraveny ještě letos v zimě.

Spolu s oznámením data vydání vývojáři vypustili do světa i nový trailer, který ukazuje především ve hře obsažené bojovníky. Tři z nich uvidíte v akci vůbec poprvé – Darli Dagger, Wu-Ruixiang a Yashamaru Kurama rozšiřují soupisku hratelných postav, která se do budoucna ještě výrazně rozroste.

Samurai Shodown bude totiž obsahovat i season pass, ve kterém za cenu necelých 20 dolarů dostanete ještě další nové postavy. První tři by měly dorazit do konce letošního roku, zbytek začátkem toho příštího. Samozřejmostí jsou i bonusové oblečky pro všechny, kteří si hru předobjednají nebo sáhnou po deluxe edici hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama