Epizody LiS 2 už lze koupit samostatně
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Epizody LiS 2 už lze koupit samostatně

Epizody LiS 2 už lze koupit samostatně

Marek Selinger

Marek Selinger

5. 4. 2019 08:28
Reklama

Před dvěma týdny jsme v souvislosti s druhou sezónou Life is Strange lamentovali nejen nad tím, že na uzavření příběhu bratrů Diazových si budeme muset čekat až do prosince, ale taktéž se nám nelíbilo, že vývojáři ze studia Dontnod Entertainment ve spolupráci s vydavatelem Square Enix nedovolují hráčům kupovat jednotlivé epizody samostatně, nýbrž je tlačí do koupě celého season passu. To se teď však mění.

Oba aktéři si tak evidentně uvědomili svou chybu a chtějí napravit paseku, kterou svým rozhodnutím nadělali. Komunitě se původní systém vůbec nelíbil, což se není čemu divit. Zaplatit 40 dolarů za celou sérii a pak čekat více než rok, než se dobereme jejího konce, to není úplně ideální přístup fanouškům.

„Zabralo to sice nějaký čas, ale konečně si hráči mohou zakoupit každou epizodu Life is Strange 2 samostatně. Museli jsme si být jisti, že nenastanou žádné technické potíže například s tím, že by hráči nehráli epizody chronologicky,“ nabízí svůj pohled na věc Jon Brooke ze Square Enix. My toto rozhodnutí vítáme, byť si stále myslíme, že přišlo až v době, kdy velká část fanoušků má již koupený celý season pass.

Krom toho jsme se dočkali i krátkého teaseru na třetí epizodu, jež vyjde 9. května.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama