Battlefield V spouští prémiovou měnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Battlefield V spouští prémiovou měnu

Battlefield V spouští prémiovou měnu

Marek Selinger

Marek Selinger

4. 4. 2019 10:27 7
Reklama

Hlavním zdrojem peněz, které budou po vydání Battlefieldu V putovat od hráčů k vývojářům ze studia DICE, měly být dodatečné nákupy za kosmetické doplňky skrze prémiovou měnu Battlefield Currency (Boins). Její spuštění však muselo být zdrženo téměř o čtyři měsíce, hlavně kvůli problémům spojených s měnou, kterou získávají hráči obyčejným hraní. Právě dnes se ale Boins dočkají spuštění.

To probíhá právě v těchto minutách, kdy je na všechny platformy distribuován dubnový patch. Hned na začátku je nutné zdůraznit, že za Boins si nepůjde zakoupit žádnou výhodu, která by ovlivňovala samotné hraní, nýbrž pouze a jedině estetické předměty a tzv. „time savery“, které můžou pomoci hráčům, kteří nemají tolik času se Battlefieldu V věnovat, ale přesto by rádi dosáhli na odměny v rámci služby Tides of War.

Pokud se tedy rozhodnete do Boins investovat, v první fázi si za ně budete moc zakoupit pouze epické kosmetické předměty, které promění vzhled vašeho vojáka/vojandy. Nám osobně na zevnějšku postavy nezáleží, přesto věříme, že se najde plno hráčů, kteří se budou chtít odlišovat svým oblečením od ostatních. V dalších týdnech bude možné si zakoupit i tzv. Elitáře, tedy předem vytvořené charaktery se svým příběhem i hláškami. A nakonec tu máme již zmíněně time savery, konkrétně se jedná o XP boosty, jenž jsou fanouškům dobře známé z minulých dílů a Tier Chatch-ups, díky kterým si hráči budou moci odemykat jednotlivé odměny o něco rychleji.

V době psaní novinky ještě nebylo možné si Boins na českém PS Storu zakoupit, proto zatím nemáme představu, jak bude odstupňována jejich cena. Nicméně ti, kteří se rozhodnou v rámci hry za Boins nakupovat, budou dopředu vědět, co přesně můžou očekávat. Neopakuje se tak situace, kdy si švédské studio ve spolupráci s EA samo pod sebou podřezalo větev kvůli důrazu na lootboxy v rámci Star Wars Battlefront II.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama