Potvrzení spekulací o Borderlands 3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Potvrzení spekulací o Borderlands 3

Potvrzení spekulací o Borderlands 3

Filip Švácha

Filip Švácha

3. 4. 2019 14:40 21
Reklama

Borderlands 3 jsou určitě momentálně asi tím nejvíce diskutovaným titulem posledních dní, takže se není čemu divit, že jsme se opět dozvěděli nějaké nové zprávy. Tentokrát ale nejde o spekulace, protože informace jsou přímo od Gearboxu. Tím hlavním oznámením je určitě datum vydání, které opravdu bude 13. září, přičemž hra bude dostupná pro hráče na PlayStationu 4, Xboxu One a PC.

Potvrdil se i další z úniků, a sice že k PC verzi se ze začátku skutečně dostanete pouze přes Epic Games Store. Exkluzivita by měla platit až do dubna 2020, poté si titul zakoupíte i v jiných obchodech. „Herní komunita na PC pro nás vždy byla velmi důležitým faktorem úspěšnosti série Borderlands, a proto jsme nadšeni spolupracovat s Epicem, který si je popularity Borderlands vědom a sdílí s námi nutkání třetí díl dostat mezi stále se zvětšující fanouškovskou základnu,“ řekl k situaci prezident 2K David Ismailer.

Borderlands 3 se bude prodávat v několika edicích a i ty nám Gearbox také představil. Deluxe Edition v sobě bude obsahovat skiny na tělo i hlavu, pochopitelně také spoustu skinů na zbraně, XP boostery a Toy Box. Celé vás vyjde na 79,99 dolarů. Super Deluxe Edition nabízí to stejné, ale navíc dostanete season pass, který by měl hráčům zpřístupnit čtyři budoucí DLC kampaně a ještě skiny na zbraň Butt Stallion. Tahle edice bude trošku dražší, hráči budou ze svých peněženek muset vytáhnout sto dolarů.

Nejdražší ze všech je ale Diamond Loot Chest Collector's Edition, která by měla stát neuvěřitelných 250 dolarů. V ní se ale bude nacházet odpovídající seznam věcí včetně deseti figurek postav, plátěné mapy, season passu, steelbooku a spousty dalšího.

Nebude chybět pro sérii tolik typický kooperační režim a titul by měl automaticky přizpůsobovat nepřátele vaší úrovni, takže se beze strachu připojíte do jakékoliv hry. Kromě toho si ještě poznamenejte datum 1. května, protože v tento den bychom měli být svědky záběrů přímo z hraní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama