Máme tu další únik okolo Borderlands 3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Máme tu další únik okolo Borderlands 3

Máme tu další únik okolo Borderlands 3

Filip Švácha

Filip Švácha

3. 4. 2019 11:40 5
Reklama

Už dnes ve tři hodiny odpoledne bychom se měli dozvědět další informace ohledně připravovaného akčního titulu Borderlands 3, avšak to pochopitelně nijak nezbraňuje různým únikům. Včera jsme tak z neoficiálního zdroje zjistili, že hra by měla vyjít 13. září a dokonce to vypadá na další exkluzivitu pro nedávno založený Epic Games Store.

Únikům ale není konec, protože uživatel Twitteru Wario64, který má na svědomí i zprávy o datu vydání, na svém profilu zveřejnil obrázky všech krabicových verzí hry. Navíc k tomu přidal i informace o Collector's Edition. Tentokrát na nás nikdo nemíří prstem, ale Psycho, který je pro krabicové verze Borderlands tak typický, zde opět nechybí. Místo toho na ruce ukazuje číslovku tři a uprostřed hrudi mu září jakýsi svatý granát. To vše je podkresleno spoustou zbraní a záplavou červených růží.

Collector's Edition bude zabalena ve stylovém loot-boxu, který by podle všeho měl obsahovat season pass, plátěnou mapu galaxie, skiny na zbraně, steelbook, deset figurek postav, samotnou hru a ještě mnoho dalšího. Už teď jsme zvědaví, co si pro nás v rámci season passu autoři připravili. Je pravda, že Wario64 má dost často pravdu, takže uvidíme, jak je na tom tentokrát.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama