Uniklo datum vydání Borderlands 3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Uniklo datum vydání Borderlands 3

Uniklo datum vydání Borderlands 3

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

2. 4. 2019 06:47
Reklama

Studio Gearbox Software minulý týden potěšilo všechny nadšence do série Borderlands, když konečně oznámilo další díl. Podrobnější informace o hře by měly dorazit už zítra. Nyní to vypadá, že se autoři nemohou dočkat, až se více rozpovídají. Správci sociálních sítí se nechali unést a nechtěně zveřejnili příspěvek na Twitteru, který prozrazuje dvě zásadní věci.

V první řadě datum vydání. Borderlands 3 by podle všeho mělo vyjít 13. září. Datum se zdá být věrohodné, do konce roku stihne třetí díl oslovit dostatek hráčů. V této době také zatím nemá žádného velkého konkurenta, který by na prodejích parazitoval.

Druhá informace je neméně zajímavá a kdekomu určitě nadzvedne mandle. V příspěvku se objevilo také krátké video, v němž je v levém dolním rohu vidět logo Epic Games Store. Logo Steamu chybí. Znamená to tedy, že Tim Sweeney opět zatahal za nitky a postaral se o další exkluzivitu pro svůj obchod?

Příspěvek byl po zveřejnění ihned smazán, pohotoví uživatelé si však zprávu pro podobné případy uchovali. Kdo ví, třeba šlo jen o aprílový vtípek. Na potvrzení výše zmíněných informací dojde již zítra, kdy také vychází Game of the Year edice prvního dílu a balíčky se 4K texturami pro Borderlands 2 a Borderlands: The Pre-Sequel.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama