Yakuza Kiwami 2 zřejmě dorazí na PC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Yakuza Kiwami 2 zřejmě dorazí na PC

Yakuza Kiwami 2 zřejmě dorazí na PC

Filip Švácha

Filip Švácha

1. 4. 2019 14:10
Reklama

Podle organizace ESRB, která se zabývá ratingem softwaru, bychom se na PC měli dočkat i remaku původní Yakuzy 2 z roku 2006. Yakuza Kiwami 2 vyšla exkluzivně na PlayStation 4 v Japonsku v roce 2017 a následně pak celosvětově o rok později. První Yakuza Kiwami se na PC dostala v letos v únoru, takže je velmi pravděpodobné, že i PC verze remaku druhého dílu je skutečně na cestě.

Hra poběží na moderním Yakuza 6 enginu a organizace ESRB jí dala rating M (mature), který je podpořen popisem hry na jejich oficiálních stránkách. „Postavy v průběhu boje používají nože, trubky a meče a mohou spustit speciální naskriptovaní útoky (rozmlácení hlavy o zeď, pobodání nožem, trhání nehtů a zubů kleštěmi). Souboj je doprovázen výkřiky bolesti, záběry z blízka a nemalým množstvím krve,“ stojí na webu ESRB. Ve hře se také objevuje alkohol, sprostá slova a sexuální tématika.

Zatím nevíme, kdy by se hra na PC měla objevit a ostatně ani ještě oficiálně nebyla oznámena, ale doufejme, že to nebude dlouho trvat. A co vy? Hráli jste některý z dílů, nebo vás tato série zcela úspěšně minula a nechává vás chladnými? Dejte nám vědět v komentářích!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama