Gameplay video noirového Liberated
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Gameplay video noirového Liberated

Gameplay video noirového Liberated

Filip Švácha

Filip Švácha

1. 4. 2019 10:56 3
Reklama

Akce PAX East nás zaujala především oznámením třetího dílu Borderlands, ale dočkali jsme se i těch menších her, které jsou ale neméně zajímavé. Mezi ně lze určitě zařadit novinku Liberated od studia Atomic Wolf. Má jít o příběhovou stealth hru, jenž se inspiruje noirovými filmy a komiksy.

Děj se odehrává v dystopické budoucnosti, kde je každý sledován a veřejnost je ovlivňována státním aparátem. Příběh se zaměří na skupinu lidí, kteří se ocitnout v konfliktu mezi státní policí a násilnickými odpůrci režimu. Hra bude rozdělena do čtyř kapitol, přičemž každá z nich bude zobrazena jednou komiksovou knihou.

Samozřejmostí jsou pak rozhodnutí formující další podobu děje, což otevírá několik různých konců. Jako hráči si tedy budeme muset vybrat, jestli se dáme na stranu policie, nebo budeme společně s rebely bojovat proti režimu. Jak už to tak bývá, hranice mezi zlem a dobrem je i zde velice tenká, takže rozhodně neočekávejte černobílý konflikt.

Díky PAX East se můžeme podívat na deset minut záběrů z první kapitoly hry. Ta se zabývá životem hackera, na kterého přišla policie. Je také důležité zmínit, že video pochází z alfa verze a není to tedy finální podoba titulu. Ten by měl být k dispozici už letos skrze Steam, ale plánují se i verze pro Xbox One, PlayStation 4 a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama