Tratě z Crash Nitro Kart v remasteru CTR
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tratě z Crash Nitro Kart v remasteru CTR

Tratě z Crash Nitro Kart v remasteru CTR

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

30. 3. 2019 11:53 2
Reklama

K remasterům her přistupují jednotliví vývojáři různě. Někteří pouze navýší rozlišení, jiní předělají původní hru od základu. Výjimkou ale nejsou ani případy, kdy se ve hře objeví nový mód nebo nějaký další obsah, který se v původní verzi vůbec nevyskytoval. A přesně tímto směrem se vydají i autoři Crash Team Racing Nitro-Fueled.

Remaster oblíbeného spin-offu Crashe se samozřejmě bude hratelností držet své původní předlohy, v obsahu se ale bude celkem výrazně lišit. Hra totiž bude nad rámec originálu obsahovat ještě několik tratí z méně známého pokračování Crash Nitro Kart z roku 2003. Za zmíněnou hrou už nestojí původní vývojáři z Naughty Dog, ale studio Vicarious Visions.

Aby obsah Crash Team Racing Nitro-Fueled držel pěkně pohromadě, budou tratě z Nitro Kart upraveny. Přijdou o některé části a ve výsledku by nemělo být poznat, že do původní hry nepatří. Vývojáří z Beenox nám tedy 21. června nadělí ještě větší porci obsahu, než jsme si původně mysleli.

Zajímavý je i přístup autorů k hudební složce hry. Nejen, že byli k remasteru hudby přizváni původní skladatelé Mark Mothersbaugh a Josh Mancell, ale pokud budete mít chuť, dostanete možnost si jejich tvorbu vychutnat v nezměněné podobě. V menu hry totiž bude možné libovolně přepínat mezi původní a remasterovanou hudbou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama