Známe datum vydání Control
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Známe datum vydání Control

Známe datum vydání Control

Filip Švácha

Filip Švácha

22. 3. 2019 09:45 3
Reklama

Není to tak dávno, co jsme psali o tom, že titul Control od zkušeného finského studia Remedy, by měl vyjít někdy v létě letošního roku. Dnes už jsme ale mnohem moudřejší, protože díky zmínce na oficiálním internetovém obchodě Microsoftu jsme se dozvěděli přesné datum vydání.

To nakonec potvrdilo i samo Remedy, takže pokud vás hra zaujala, v kalendáři si červeně zakroužkujte datum 27. srpna. Na rozdíl od předešlého projektu studia, titulu Quantum Break, na kterém Remedy pracovalo pod záštitou Microsoftu, se Control dočkají i majitelé konzole od Sony. Samozřejmě dorazí také na Xbox One a PC.

V roli Jesse Faden budeme muset zjistit, co vlastně obnáší být ředitelkou Federal Bureau of Control, což je instituce zabývající se vším, co se nedá vědecky vysvětlit. Svět kontrol je záhadný a děsivý, takže paranormální jevy budou pro Jesse denním chlebem. Naštěstí ale dostane několik schopností včetně telekineze a levitace. Naší jedinou zbraní pak bude pistole, která by se měla postupně měnit a vylepšovat. Snad tedy nedojde k nějakým komplikacím a Control se skutečně v daném termínu dočkáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama