Spousta gameplay záběrů z Firestormu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Spousta gameplay záběrů z Firestormu

Spousta gameplay záběrů z Firestormu

Marek Selinger

Marek Selinger

21. 3. 2019 14:01
Reklama

Už jen pár dní nás dělí od vydání battle royale režimu Firestorm pro Battlefield V. Před několika minutami konečně padlo embargo na záběry přímo z hraní z akce ve švédském Stockholmu, kde si mohli členové komunity a novináři nový mód zahrát.

Někdo by mohl namítat, že v dnešní době je už „přebattleroyalováno“ a nejspíše by měl z části pravdu. Nicméně Battlefield je stále silná značka, navíc vývojáři z Criterionu, kteří mají Firestorm primárně na starost, se snaží známou formuli napasovat na poslední druhoválečný díl. A podle ohlasů z oné akce se jim to relativně podařilo.

Firestorm logicky přebírá základní myšlenku z jiných her, avšak přichází i s několika vlastními nápady a úpravami. Jedna taková přichází hned na začátku, kdy hráči nevyskakují z jednoho letadla, ale hned z několika, které navíc tvoří působivou formaci. Režim je zatím hratelný na jediné mapě, ta je však největší v historii celé značky (a 10x rozlehlejší než Hamada z BF V). Utkávat se zde bude 64 hráčů, kteří budou bojovat s výbavou, jejíž kvalita je škálována dle barev. Dle ohlasů budou muset vývojáři ještě zapracovat na sbírání předmětů ze země, evidentně se jedná o ne úplně pohodlnou činnost.

Firestorm nekopíruje velkého konkurenta Apex Legends v systému respawnu, pokud na bojišti padnete, druhou šanci nedostanete. Ti, co měli možnost si mód zahrát, si ho celkově pochvalují, lehce prý nabydeme pocitu sandboxu, který tak trochu Battlefieldu V chyběl. Oceňují i pocit ze samotné ohňové bouře, která dle všeho opravdu svým zpracováním budí respekt. Už se těšíme, až se do Firestormu pustíme. Co vy?

Krom toho jsme se dnes dočkali zbrusu nového patche pro původní hru, který se hlavně soustředí na balanc letadel a přináší jednu žádanou změnu. Hamada je konečně hratelná v klasickém Conquestu, tutam je Conquest Assault. Třikrát hurá!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama