Remaster Yakuza 5 dostává datum vydání
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Remaster Yakuza 5 dostává datum vydání

Remaster Yakuza 5 dostává datum vydání

Martin Synek

Martin Synek

20. 3. 2019 12:10 2
Reklama

Sega to s remasterováním starších dílů Yakuzy myslí opravdu vážně. Po Kiwami a Kiwami 2 je dalším v řadě remaster pátého dílu. Nyní Sega vypustila do světa nový trailer, který nám ukáže, jak bude Yakuza 5 vypadat v chodu na PS4, a také bylo oznámeno datum vydání v Japonsku.

Pátá Yakuza vyšla v Japonsku pro PS3 již v roce 2012, avšak k nám na západ se po dlouhých prodlevách dostala až v roce 2015. Vzhledem k tomu, že politika remasterů společnosti Sega vychází, není důvod v tom nepokračovat. Yakuza 5 je známa především tím, že je největší ze všech doposud vydaných dílů, co se herního obsahu týká. Máme tu pět unikátních charakterů, kteří prožívají své příběhy odehrávající se v různých částech Japonska. Remaster vyjde v zemi vycházejícího slunce již 20. dubna 2019.

Vzniká tím unikátní situace, že všechny díly Yakuzy si mohou hráči v Japonsku zahrát na své PS4. Bohužel zatím jen tam. Na západ se Yakuza 5 pro PS4 dostane se zpožděním. Ovšem jak velké zpoždění to bude, nejspíše zjistíme až v následujících měsících.  Spekuluje se také o tom, že by se tento remaster mohl objevit i ve verzi pro PC na Steamu, podobně, jako tomu bylo v případě Kiwami. Nicméně o konkrétních datech vydání pro západní trhy vás budeme informovat jakmile budou k dispozici.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama