Podívejte se na plošinovku Stela
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Podívejte se na plošinovku Stela

Podívejte se na plošinovku Stela

Filip Švácha

Filip Švácha

20. 3. 2019 14:20
Reklama

Pokud jste fanoušky temné plošinovky Inside od studia Playdead, mohl by vás zajímat tento nový projekt, na kterém pracují vývojáři z SkyBox Labs. Ty můžete znát třeba kvůli jejich spolupráci s Microsoftem, protože mu pomáhali s remastery Age of Empires, nebo Minecraftem. Nějaké ty zkušenosti za sebou tým tedy určitě má a chtěl by je určitě využít při tvorbě jejich nové hry Stela.

Titul je o mladé ženě, která je svědkem konce jednoho tajemného starověkého světa. Jak je u tohoto žánru zvykem, budeme překonávat zrádné překážky, konfrontovat se s obrovskými příšerami a řešit různé hádanky. Cestovat budeme různými oblastmi, takže na nás čekají stará města, strašidelné lesy a dojde i na rozsáhlé podzemní prostory.

Před nepřáteli bychom se ale měli mít na pozoru, protože výhodnější taktikou se jim bude spíše vyhýbat. Autoři toho zatím o hře moc nezveřejnili, ale je pravděpodobné, že o ní v průběhu týdne ještě něco zaslechneme, neboť byla představena na právě probíhající události Game Developers Conference. Autoři také na Steamu slibují originální soundtrack. Hra by měla vyjít někdy letos na PC a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama