Sekiro představuje jednotlivé herní prvky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sekiro představuje jednotlivé herní prvky

Sekiro představuje jednotlivé herní prvky

Pavel Makal

Pavel Makal

18. 3. 2019 14:56 1
Reklama

Sekiro se kvapem blíží, už v pátek budeme moci v roli tajemného hlavního hrdiny odhalit, jaké zapeklité výzvy si pro nás FromSoftware přichystal tentokrát. Pokud byste si ještě před započetím hraní chtěli rekapitulovat, jaké možnosti nám hra nabídne, velmi dobře poslouží nový trailer.

Ten předvádí a vysvětluje nejrůznější herní mechanismy, ať už jde o boj, pohyb po herní mapě, využívání speciálních schopností umělé ruky nebo systém smrti a opětovného oživování. Video neobsahuje žádné zvláštní příběhové spoilery, přesto byste se ale měli mít na pozoru, pokud nechcete vědět, na jaké nepřátele narazíme nebo jaké schopnosti nám dají autoři do vínku.

Přestože je ze záběrů jasně patrné, že budou mít veteráni her of FromSoftu trochu snadnější start, přinese Sekiro zjevně dost novinek, které by hratelnost ozvláštnit tak, aby hra nepůsobila jako další titul dle stejného mustru. Hráči budou mít zjevně mnohem volnější ruku v tom, jak se s různými překážkami vypořádat, čemuž napomůže jednak vertikalita úrovní, ale i funkční stealth mechanismy.

Sekiro: Shadows Die Twice vychází 22. března na PC, PS4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama