Rage 2 si na konzolích ve 4K nezahrajeme
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rage 2 si na konzolích ve 4K nezahrajeme

Rage 2 si na konzolích ve 4K nezahrajeme

Filip Švácha

Filip Švácha

18. 3. 2019 10:14 6
Reklama

Vydání akční řežby Rage 2 se už pomalu blíží, a tak není nic neobvyklého, že o ní celkem často slýcháme. Fanoušci se asi nejvíce těší na perfektní hratelnost, rozmanité nepřátele a zbraně, ale v neposlední řadě také na grafické zpracování tohoto barvami hýřícího postapokalyptického světa. Jak se ale zdá, na konzolích to nebude jen tak.

Ředitel id Software Tim Willits se totiž o Rage 2 rozhovořil a mimo jiné zmínil, že hra nebude na PlayStationu 4 Pro a Xboxu One X podporovat 4K. „Abychom to zjednodušili, na vylepšených konzolích hra poběží v rozlišení 1080p/60fps. Na PC žádný zámek není. U konzolí jsme místo 4K rozlišení zvolili rychlost,“ říká k tomu Willits. To pro jejich majitele není úplně nejlepší zpráva, na druhou stranu až na téměř maniakální akci, kterou budeme v Rage 2 provozovat, by mohli mít poklesy ve frameratu neblahý vliv.

Podle Tima Willitse máme pro hru do budoucna očekávat jak placená rozšíření, tak ta zcela zdarma. „Plánujeme vydat placený i neplacený obsah. Je to hra pro jednoho hráče a máme nějaké názory od komunity, o kterých budeme v budoucnu mluvit. Díky tomu, jak funguje naše technologie, můžeme náš svět měnit a obohacovat mnohem snadněji než ostatní hry“, doplňuje k tomu Willits.

Je škoda, že nám v tomto směru nesdělil nic moc konkrétního, ale je to celkem pochopitelné, vzhledem k tomu, že hra vychází na Xbox One, PlayStation 4 a PC až 14. května. Pevně ale věříme, že se toto čekání pořádně vyplatí a návštěva ztřeštěného světa Rage 2 nás bude královsky bavit. A co vy? Těšíte se na Rage 2, nebo to není váš šálek kávy? Dejte nám vědět v komentářích!

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama