Úpravy vozidel v TSR a nový Sonic ve vývoji
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Úpravy vozidel v TSR a nový Sonic ve vývoji

Úpravy vozidel v TSR a nový Sonic ve vývoji

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

17. 3. 2019 12:41
Reklama

Ještě než se k nám v červnu přiřítí remaster Crash Team Racingu se fanoušci arkádového závodění s power-upy dočkají konkurenční hry ze stáje Segy. Team Sonic Racing předběhne Crashe přesně o měsíc a jelikož se 21. květen nezadržitelně blíží, představují autoři po několika gameplay trailerech i možnosti úpravy vozidel.

Vylepšování všeho pojízdného se ukazuje v krátkém videu, ze kterého jasně vyplývá, že důraz bude kladen jak na výkon, tak i estetiku. Jednoduchou výměnou jedné ze tří částí vozidla budete ovlivňovat celkem pět atributů, které ovlivní rychlost i ovladatelnost vašeho stroje. Až budete s výkonem dostatečně spokojeni, můžete si ale pohrát i se zvukem klaksonu nebo barvou auta či různými vinyly.

Team Sonic Racing ale není jedinou aktuálně vyvíjenou hrou s modrým ježkem v hlavní roli. Šéf Sonic Teamu Takaši Iizuka totiž prozradil, že se pracuje ještě na novém regulérním dílu z hlavní Sonic série. Dokončení této hry bude ale zřejmě ještě daleko, jelikož neznáme zatím ani její název, natož rok vydání.

Jako bonus přikládáme pod novinku první ze dvou částí krátkého animáku Team Sonic Racing Overdrive, který láká na vydání samotné hry. Jeho tvorbu mají na svědomí autoři animované minisérie Sonic Mania Adventures a už brzy se můžeme těšit na jeho druhý díl.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama