Lady Gaga údajně navštívila CD Projekt
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Lady Gaga údajně navštívila CD Projekt

Lady Gaga údajně navštívila CD Projekt

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

15. 3. 2019 07:29 5
Reklama

Lady Gaga patří mezi osobnosti známé po celém světě. Zpěvačka, herečka a pro mnohé také módní ikona je vděčným tématem bulvárních plátků. V poslední době se o ní píše v souvislosti s předáváním cen americké filmové akademie. Lady Gaga si totiž střihla hlavní roli ve snímku Zrodila se hvězda.

Režijní debut herce Bradleyho Coopera měl celkem deset nominací, Oscara si odnesl pouze za nejlepší skladbu. Na ní se Lady Gaga podílela, zálusk si ale dělala na trochu jinou kategorii. Nominaci za nejlepší ženský výkon v hlavní roli bohužel neproměnila. Možná se ptáte, proč najednou píšeme o životě amerických celebrit. Odpověď vás možná překvapí. Lady Gaga totiž navštívila CD Projekt RED.

S informací přišel francouzský server Actugaming. Tvrdí, že herečka navštívila polské studio za účelem pořízení motion capture nahrávky pro Cyberpunk 2077. Není jasné, zda se informace zakládá na pravdě. Pokud ano, mohla by se zpěvačka objevit v roli jedné z NPC postav. Nabízí se také možnost, že pro hru složila vlastní hudbu.

Že se mezi CD Projekt RED a světoznámou zpěvačkou něco děje, nasvědčuje také Twitter. Lady Gaga v roce 2012 přidala podivný příspěvek, který nikomu nedával žádný smysl. V září minulého roku na něj zareagovala odpověď z oficiálního účtu Cyberpunk 2077.

CD Projekt RED již potvrdil svou účast na blížící se E3. Možná se právě tam o neobvyklé spolupráci dozvíme něco víc.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama