Beat Saber hlásí milion prodaných kopií
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Beat Saber hlásí milion prodaných kopií

Beat Saber hlásí milion prodaných kopií

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

15. 3. 2019 08:43 1
Reklama

Tuzemská senzace jménem Beat Saber překonala zásadní milník. Oblíbený titul popularizující žánr virtuální reality totiž prodal přes milion kopií napříč všemi platformami. Zprávu poskytla vedoucí marketingu Michaela Dvořáková pro server UploadVR.

Magickou hranici titul překonal již během února. Úspěšný byl však od samého začátku. Jen za první měsíc měl na kontě přes 100 tisíc prodaných kusů. V té době byl navíc dostupný pouze na Steamu. Poté, co se etabloval také v knihovně her pro PlayStation VR, bylo překonání milionové hranice pouze otázkou času.

Spekuluje se, zda náhodou nejde o první VR hru, jíž se povedlo tuto hranici pokořit. Konkurence se bohužel čísly z prodejů nechlubí. Bethesda se v tomto ohledu nechala slyšet, že se její VR tituly prodávají „opravdu dobře”. Nic bližšího však není známo. I tak se Beat Saber může zajisté s klidem postavit po bok velikánů, jako je třeba Skyrim VR, DOOM VFR nebo Fallout VR.

Není náhodou, že se Beat Games chlubí pozoruhodným milníkem právě nyní. Od včerejška je totiž k dispozici první oficiální rozšíření. Monstercat Music Pack Vol. 1 přináší skladby od nezávislého kanadského labelu a je prvním z celkem tří plánovaných DLC. Jak je vidět na videu níže, jde o výživnou porci nových beatů. DLC je k dispozici na PC i na PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama