Minecraft bude další hrou v Game Passu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Minecraft bude další hrou v Game Passu

Minecraft bude další hrou v Game Passu

Filip Švácha

Filip Švácha

13. 3. 2019 13:00 1
Reklama

Knihovna her ve službě Xbox Game Pass se neustále rozrůstá a jinak tomu nebude ani v dubnu. Minulý měsíc jsme si díky ní mohli vyzkoušet, jaké je Just Cause 4, které se tam objevilo už tři měsíce po vydání. Společnost Square Enix, která se starala o jeho distribuci, se tímto způsobem snaží nalákat ještě nějaké ty hráče, protože titul byl nakonec po finanční stránce velkým zklamáním.

V případě dalšího přírůstku se ale bavíme o přesném opaku. Xbox Game Pass totiž dostane Minecraft od Mojangu, který už vyzkoušelo přes devadesát milionů lidí. To už je slušná hráčská základna, která by se měla tímto krokem ještě o něco rozrůst. Pokud jste tedy ještě v Minecraftu nic nepostavili, budete k tomu mít jedinečnou příležitost, protože ve službě bude k dispozici v tzv. Bedrock Edition.

Díky ní si budete moci užít survival režim, split-screen, multiplayer a Minecraft Marketplace. Kromě toho budete mít k dispozici veškeré aktualizace, které jsou zdarma. To znamená, že se potkáte s roztomilými pandami a také s rozšířením Village and Pillage, které do hry přidá spoustu nových věcí. To celé vám bude k dispozici už 4. dubna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama