Black Ops 4 dostane hned několik změn
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Black Ops 4 dostane hned několik změn

Black Ops 4 dostane hned několik změn

Filip Švácha

Filip Švácha

13. 3. 2019 14:20 4
Reklama

Patříte-li mezi fanoušky akční série Call of Duty a neminul vás její nejnovější díl s podtitulem Black Ops 4, určitě vás potěší následující zpráva. Opět se jedná o velmi úspěšnou hru a je tedy pochopitelné, že si ji Treayarch chce pořádně hýčkat. Díky tomu nás čeká hned několik změn.

Předně si vývojáři pro battle royale režim Blackout připravili Hardcore d, který z něho udělá pořádně náročnou záležitost. Nově totiž nebudete mít k dispozici žádný HUD, zbroj ani vozidla. Dokonce z něho zmizí i nemrtví. Kromě této úpravy si pro nás tvůrci nachystali ještě nový online režim Stockpile, který bude variací na d Fracture z Black Ops 3. V něm budete sbírat známky vašich padlých kolegů a nosit je do skladu, za což získáte body.

Pro příznivce oživlých mrtvol tu je pak připraven další Gauntlet s názvem Hellcatraz. Dále jsou ještě v plánu oslavy Dne svatého Patrika díky události Shamrock & Awe, ale zatím nebyly zveřejněny žádné bližší podrobnosti. Majitelé PlayStationu 4 mohou výše zmíněné změny pocítit už nyní, pro hráče na Xboxu One a PC by měli být k dispozici v průběhu týdne.  Jak to tak vypadá, v Call of Duty: Black Ops 4 bude ještě rozhodně co dělat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama