Wildlands dostane další rozšíření
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Wildlands dostane další rozšíření

Wildlands dostane další rozšíření

Filip Švácha

Filip Švácha

20. 2. 2019 15:00
Reklama

Drogový kartel Santa Blanca už v Bolívii likvidujete od roku 2017. Hra to byla vskutku velká a dalo se v ní strávit nemalé množství času, ale i tak už bude mít většina lidí vše splněno. Pro ty je tu ale připravena další expanze Special Operation 4, která je součástí balíčku Year 2 Pass. Ta do hry přinese novou PvE misi, další kosmetické předměty a novinky do PvP režimu.

Konkrétně půjde o nový PvE mód, za jehož splnění hráči dostanou nový obleček. Do režimu Ghost War přibude nová třída a dvě mapy. Kromě toho budeme mít v příběhové kampani možnost svobodně měnit mezi dnem a nocí a samozřejmostí jsou i další výzvy. Je potřeba dodat, že většina zmíněného obsahu, mimo kosmetických předmětů, je zcela zdarma a tudíž vás nikdo nenutí si Year 2 Pass kupovat. Ten vám pouze zaručí přístup do Special Operation 4 o týden dříve, tedy 27. února.

V minulosti se tvůrci inspirovali dalšími hrami od Ubisoftu, takže nejdříve jsme pomáhali Samu Fisherovi ze série Splinter Cell, pak se vydali po stopách brazilské operátorky Caveiry z Rainbow Six Siege a následně si v misi Operation Silent Spade připomněli Tom Clancy’s Ghost Recon Future Soldier. Nesmíme zapomenout zmínit ani možnosti ulovit si Predátora. Bylo by na místě se domnívat, že opět dojde k nějakému propojení značek, ale těžko říci, co přesně by to mělo být. Jisté ale je, že dlouho čekat rozhodně nemusíme.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama