Koukněte na hrané video z The Division 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Koukněte na hrané video z The Division 2

Koukněte na hrané video z The Division 2

Filip Švácha

Filip Švácha

20. 2. 2019 16:00
Reklama

Vydání Tom Clancy's The Division 2 už je na spadnutí, a tak si Ubisoft dává záležet, abychom si toho pořádně všímali. Uzavřená beta je za námi, ta otevřená začíná už 1. března a do té doby by vám, kromě spousty už teď dostupného materiálu ze hry, pomohl ukrátit čas hraný trailer od režiséra filmu Drive Nicolase Windinga Refna.

Pomocí videa můžeme pořádně nasát atmosféru postapokalyptického Washingtonu, do kterého se už 15. března, kdy pokračování vyjde, konečně podíváme. Hlavním tématem je obrázek od dcery, jehož samotná existence je dostatečným důvodem, proč se nevzdávat a bojovat dál. I v této složité době, kde nic není, jak bývávalo, si můžeme být jisti, že lidství zcela nevymizelo.

Společně s krátkým filmečkem k titulu Anthem, který má na svědomí tvůrce filmu Disctrict 9 Neill Blomkamp, jde o další využití filmařských technik ve prospěch her. Koneckonců poslední dobou se z toho tak trochu stává trend, protože spousta vývojářů si pro své hry tato videa přeje. Za všechny můžeme kromě Anthemu zmínit třeba Destiny 2, Fallout 76, nebo Far Cry: New Dawn. A co vy? Těšíte se na The Division 2, nebo vás první díl zklamal, a tak vás to nechává chladnými? Dejte nám vědět v komentářích!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama