Scalebound možná vstane z mrtvých
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Scalebound možná vstane z mrtvých

Scalebound možná vstane z mrtvých

Martin Nahodil

Martin Nahodil

19. 2. 2019 08:52 3
Reklama

O studiu PlatinumGames byla v posledních dnech řeč hlavně v souvislosti s jejich novinkou Astral Chain. Dnes se ale zraky ubírají k jejich jinému projektu, o kterém jsme si mysleli, že nemá šanci spatřit světlo světa. Jedná se o Scalebound, který měl vyjít pod záštitou Microsoftu jakožto exkluzivita pro Xbox One. Podle posledního reportu z webu Nintendo Insider ale Scalebound nakonec vyjde jakožto exkluzivní titul pro Nintendo Switch.

Už v minulosti se mluvilo o tom, že se Nintendo snaží obnovit vývoj nějakého zrušeného titulu, ale až nyní je řeč o konkrétní hře. Zmiňoval to především Imran Khan, redaktor Game Informeru. Zdroje jsou prý dost důvěryhodné na to, aby autor reportu těmto informacím uvěřil. Co na druhou stranu ale není jisté, je to, jestli se vývoj celkově zrestartoval nebo vývojáři staví na jejich předchozím výtvoru.

Pokud se vývoj Scaleboundu pro Switch opravdu potvrdí, oblíbenost Nintenda jistě v očích některých hráčů dost stoupne. Při oznámení to totiž byla jedna z nejočekávanějších exkluzivit pro Xbox a o to víc pak zamrzelo, když jsme se dozvěděli o jejím zrušení. Možná se ale s hlavním hrdinou Drewem a jeho dračím parťákem Thubanem přeci jen vydáme do fantasy světa plného obřích monster.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama