Jump Force jde do boje v launch traileru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jump Force jde do boje v launch traileru

Jump Force jde do boje v launch traileru

Martin Nahodil

Martin Nahodil

12. 2. 2019 09:50
Reklama

Vypadá to, že i nadále bude pokračovat trend, kdy launch trailery vycházejí ještě před vydáním samotné hry. Je to sice trochu zvláštní, ale vydavatelům to očividně moc nevadí. Jump Force vychází 15. února a zatím se můžete podívat, jak si hrdinové vedou v boji proti záporákům z nejrůznějších univerz časopisu Shonen Jump.

Na bojišti se objevují ty nejznámější charaktery z nabídky postav. O Gokuovi z Dragon Ballu nebo Narutovi píšeme v každé novince o Jump Force, ale za zmínku jistě stojí například Gon a Killua z Hunter x Hunter nebo Jojo’s Bizzare Adventures. Celkem se na bojišti ukáže více než 40 hratelných postav z 15 rozdílných světů. Do toho samozřejmě spadají nejen hrdinové, ale také záporáci. Po vydání se ještě můžete těšit na nové postavy, které do hry přijdou formou DLC.

O něco podobného se už v minulosti snažil titul J-Stars Victory VS, a i když měl také slušnou nabídku postav, moc se mu nezadařilo. Doufáme, že Jump Force na tom bude lépe. Vychází 15. února na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama