Zaklínač dorazil do Monster Hunteru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zaklínač dorazil do Monster Hunteru

Zaklínač dorazil do Monster Hunteru

Filip Švácha

Filip Švácha

8. 2. 2019 12:23 1
Reklama

Capcom je určitě se svým titulem Monter Hunter: World velmi spokojen. Vždyť firmě se této hry podařilo vyexpedovat rekordních deset milionů kopií, což se v historii společnosti ještě nestalo. Proč tedy projekt nepodporovat i po vydání? Kromě ledové expanze Iceborne, která je naplánovaná na podzim letošního roku, se do hry také podívá zaklínač Geralt.

Na jeho příchod už čekat nemusíme, protože ve hře je k dispozici právě teď. Společně s ním do Monster Hunter: World dorazí nové tematické úkoly a také herní mechaniky vycházející z her o tomto slavném zaklínači. Bohužel událost je zatím dostupná pouze pro majitele PlayStationu 4 a Xboxu One. Hráči na PC si budou muset počkat.

Geralt bude muset zjistit, jaké podivnosti se odehrávají v lokaci Ancient Forest, přičemž konec tohoto úkolu bude záviset na tom, jak si hráč povede při plnění vedlejších misí. Podle autorů totiž na první pokus jen tak snadno nepřijdete na všechny indicie, takže lákají na znovuhratelnost. V lese se nachází Lešij, který je určitě všem fanouškům Zaklínače, ať už knižního, či toho herního, velmi dobře znám. Krom toho si budeme moci vytvořit legendární Geraltův meč a jeho zbroj.

Mimoto jsme se dozvěděli, že film Monster Hunter, na kterém pracuje tvůrce velmi rozsáhlé filmové série Resident Evil Paul W. S. Anderson, má datum vydání. To je stanoveno na 4. listopadu příštího roku. Ve snímku se objeví Milla Jovovich, Tony Jaa a Ron Perlman a měl by sledovat příběh vojenské jednotky, která se ocitne na místě plném krvelačných příšer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama