Jaký obsah přijde do Trials Rising po vydání
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jaký obsah přijde do Trials Rising po vydání

Jaký obsah přijde do Trials Rising po vydání

Martin Nahodil

Martin Nahodil

7. 2. 2019 09:12
Reklama

Už se tak nějak u Ubisoftu stalo zvykem, že ještě před vydáním samotné hry je oznámeno, co všechno do ní přijde v následujících měsících. Trials Rising nejsou žádná výjimka. V novém videu nám vývojáři představili dodatečný obsah a tentokrát toho bude docela dost.

K samotné hře si budete moci pořídit expansion pass, díky kterému během roku 2019 dostanete přístup ke dvěma velkým expanzím a k tomu přibydou 2 custom packy. První expanze nás zavede do Severní Ameriky a přinese nové tratě, výzvy a itemy. Stejně tak je na tom i druhá expanze, jen se v ní podíváme do jiné části světa. Prý je to jen náhled na obsah, který nás čeká v dohledné době a vývojáři toho chystají mnohem víc. Mimo jiné také dojde na updaty, které přinesou menší množství obsahu a budou zdarma pro všechny.

Aby měli hráči větší motivaci mezi sebou soutěžit, tak během roku proběhnou 4 sezóny, ve kterých se budou snažit dosáhnout co nejvyššího ranku. Za dobré výsledky samozřejmě obdrží nějakou odměnu. Také bylo potvrzeno, že bude dostupný Track editor, který sami vývojáři používají ke tvorbě tratí.

Trials Rising sice zatím nevypadá tak šíleně jako Fusion, tedy kočka jedoucí na jednorožci, ale je docela možné, že něco takového vývojáři chystají pro další rok.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama