Akce láká na kódy pro přátele v SoT
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Akce láká na kódy pro přátele v SoT

Akce láká na kódy pro přátele v SoT

David Plecháček

David Plecháček

6. 2. 2019 14:02
Reklama

Sea of Thieves má kde kdo. Microsoft si nemůže čistě statisticky stěžovat, kolik hráčů si jej může z knihovny stáhnout a jít hrát – má jej totiž každý ve službě Xbox Game Pass. I přes to ale zřejmě potřebuje do hry nahnat i hráče, kteří si Game Pass nepředplácí, a tak začíná nová akce, v níž může během omezené doby vlastnit hru jen jeden, a ostatní se mohou bezplatně přidat.

Nazývejme tuto kampaň, jak chceme. Někdo této službě říká Friend Pass, Microsoft ji označuje jako Friends Play Free. Pokud máte kamaráda, který hru (ať už díky Game Passu nebo tomu, že si ji sám přímo koupil) vlastní, můžete si s ním zahrát. Stačí se s ním domluvit, pošle vám speciální kód a můžete brázdit tamní moře společně. Naopak pokud hru hrajete a máte kamarády, kteří k ní přístup nemají, můžete jim až tři dočasné kódy nabídnout sami. Díky akci tak můžete naplnit čtyřčlennou posádku jako nic.

Akce platí ode dneška až do 13.února a jsou s ní spojené i další bonusy. Můžete se v hospůdce stavit u Duka a vyzvednout si Mercenary Voyage, za níž vám odměnou budou kosmetická vylepšení Mercenary lodi. Kvůli novému updatu ale musíte stáhnout celou hru znovu – tak doufáme, že vás to příliš neodradí.

Kódy si můžete vyzvednout na oficiálních stránkách pod tímto odkazem. Přiměje vás akce naskočit na palubu i po měsících od vydání?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama