Srovnejte PS1 a PS4 verzi Crash Racingu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Srovnejte PS1 a PS4 verzi Crash Racingu

Srovnejte PS1 a PS4 verzi Crash Racingu

Marek Selinger

Marek Selinger

5. 2. 2019 09:44 6
Reklama

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, Spyro Reignited Trilogy a nyní Crash Team Racing: Nitro-Fueled. Activision ví, že nejlépe se u hráčů v posledních letech boduje s nostalgií, o čemž značí vysoké prodeje prvních dvou kompilací legendárních skákaček.

V současnosti se však těšíme na vydání Crash Team Racingu, další mnohokrát vzpomínané PS1 hry. Jeho původní verzi mělo na starost studio Naughty Dog, které není asi nutné dnes už úplně představovat, například série Uncharted je známa velice dobře. Crash Team Racing vyšel ve své originální formě již v roce 1999, od té doby se v herním průmyslu změnilo ledacos, což reflektuje i onen remake, jenž vyjde 21. června.

Nyní se na serveru IGN, respektive YouTube kanálu Playstation Access objevily záběry, které srovnávají PS1 a PS4 verzi. To, že rozdíly jsou vidět na první pohled, není třeba zmiňovat, nicméně nás těší, že remake Crash Team Racing, zdá se, svými kvalitami dorovnává jak N. Sane, tak Reignited trilogii. Vývoj restaurované verze má na starost studio Beenox, v polovině roku vyjde na PS4, Xbox One i Nintendu Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama