Respawn asi chystá free-to-play Titanfall
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Respawn asi chystá free-to-play Titanfall

Respawn asi chystá free-to-play Titanfall

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

2. 2. 2019 17:45 3
Reklama

Americké studio Respawn Entertainment se po svém založení v roce 2010 proslavilo dvěma díly akční FPS Titanfall a ačkoli se zdálo, že od této značky po nevalném komerčním úspěchu druhého dílu nic dalšího čekat nemůžeme, esportový specialista Rod Breslau, ale i další zdroje, nás vyvádí z omylu. Podle všeho totiž v Respawn připravují free-to-play battle royale hru právě ze světa Titanfall.

Z několika důvěrných zdrojů začaly zničehonic prosakovat informace o "tajném" eventu v Los Angeles, na kterém si vybraní streameři mohli zahrát chystanou novinku od Respawn. Její název má být Apex Legends a má se jednat o hru zasazenou do univerza Titanfall. Co je ale asi nejzajímavější, vyjít by na PC, PS4 a Xboxu One měla už příští týden – 4. února.

Žánrově by se opět mělo jednat o FPS s tím, že tentokrát bude hra zdarma a bude obsahovat mikrotransakce a loot boxy. I přes zasazení do světa Titanfall bychom se tentokrát měli obejít bez velkých robotů a vystačit si s pouhými vojáky, rozdělenými do několika tříd. Těch by mělo být na jedné mapě až 60, přičemž budou moci tvořit týmy až o třech hráčích.

Po technické stránce by měla hra běžet na upraveném Source enginu od Valve, stejně jako dvě předchozí hry. Reakce streamerů byly prý veskrze pozitivní, takže teď zbývá jen počkat, jak se bude Apex Legends ve vysoce konkurenčním žánru battle roayale dařit. Call of Duty to vyšlo, tak třeba se poštěstí i jeho bývalým vývojářům.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama