V Mortal Kombat 11 se objeví i Kano
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V Mortal Kombat 11 se objeví i Kano

V Mortal Kombat 11 se objeví i Kano

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

1. 2. 2019 12:42 7
Reklama

Brutální bojovka Mortal Kombat 11 se již představila v plné parádě. Na komunitním eventu před dvěma týdny ukázalo studio NetherRealm gameplay záběry plné bolestivých fatalit, které si mezi sebou způsobovala pečlivě vybraná partička neohrožených bojovníků. Skupina však nebyla kompletní, s malým zpožděním přispěchal další rváč.

Na Twitteru byl představen Kano, nechvalně proslulý žoldák s mechanickým okem. Jako obvykle bez trička a s pořádně ostrým nožem. Jeho přítomnost ve hře není žádné překvapení. Patří totiž mezi veterány populární značky. Přítomný byl i v Mortal Kombat X.

Objevilo se také několik detailů ke hře samotné. Trevor Traub ze studia NetherRealm v rozhovoru přiblížil, jak bude ve hře fungovat vybavení. Gear systém se totiž od Injustice 2 celkem zásadně liší. „Jeden z hlavních rozdílů [mezi Injustice 2 a Mortal Kombat 11] je, že vybavení samo o sobě nemá žádné statistiky. Jde pouze o kosmetický doplněk,” prohlásil, načež dodal, že k modifikování statistik postavy slouží augmenty, tedy speciální předměty které lze ve hře najít. Zatímco kosmetické změny uvidí i další hráči v multiplayeru, změny statistik by se v online části projevit neměly.

Co na novinky říkáte? Připadá vám tento systém lepší, než v Injustice 2? Dejte nám vědět v diskuzi. Mortal Kombat 11 vychází 23. dubna na PC, Xbox One, a PlayStation 4. Se zpožděním dorazí také na Switch, konkrétně 10. května. Hru si můžete předobjednat na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama