Další demo Anthem bude plynulejší
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další demo Anthem bude plynulejší

Další demo Anthem bude plynulejší

Filip Švácha

Filip Švácha

1. 2. 2019 10:42 16
Reklama

VIP demo Anthem minulý týden rozhodně v hráčské komunitě nezanechalo výrazně pozitivní stopu. Spíše naopak, množství hráčů se do hry ani nedostalo. Bioware se za fiasko celý týden omlouvá a snaží se přijít na kloub všem problémům, které titul minulý víkend provázely. Doufejme tedy, že to bude lepší, než před týdnem.

K tomu se vyjadřuje člen týmu Chad Robertson ve vývojářském blogu. Tam tvrdí, že oproti minulému víkendu hra dostála několika změnám, takže bychom měli očekávat plynulejší start. Ovšem dodává, že všechny chyby se nepodařilo odstranit, takže některé z neduhů ve hře bohužel pořád budou. Tentokrát jsou prý připraveni na příval hráčů, takže servery by neměly padat, ale zároveň zmiňuje, že lze jen těžko předvídat, kolik hráčů se do hry bude chtít připojit.

„Pokud bude hru chtít vyzkoušet více hráčů, než jsme předpokládali, máme v záloze systémy, které budou kontrolovat počty vstupujících uživatelů. Opatření by mělo zajistit plynulý zážitek pro ty, co už jsou ve hře a nám umožní navýšit kapacity,“ píše Robertson.

Kromě toho se ještě k potížím vyjádřil ředitel designu Brenon Holmes, který se na Redditu věnoval problému nekonečného načítání. K tomu dodal, že potíže nezpůsobuje pouze jedna věc, ale je jich několik, tudíž odstranit tento neduh není snadné. Podle něho se ale přesto jeho týmu podařilo většinu situací, které nekonečné načítání způsobovaly, odstranit.  Nevylučuje však, že se tento víkend nic podobného nestane.

Těm, kteří se minulý víkend VIP dema zúčastnili, Bioware umožní přístup ke všem čtyřem typům Javelinů. Ostatní mají v tomto směru bohužel smůlu. Každopádně do otevřené demoverze můžete naskočit už dnes v šest hodin večer na PC, Xboxu One a PlayStationu 4. Tedy pokud to tentokrát půjde spustit. Bude-li se vám demo líbit, můžete si Anthem předobjednat na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama