Nové gameplay záběry z Rage 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové gameplay záběry z Rage 2

Nové gameplay záběry z Rage 2

Martin Nahodil

Martin Nahodil

31. 1. 2019 10:38 17
Reklama

Vzhledem k tomu, že nás v dalších měsících čeká vydání hned několika velkých titulů, tak Rage 2 trochu mezi konkurencí zapadlo. V poslední době se o něm mluvilo především kvůli podobnosti barevné palety s Far Cry New Dawn. Konečně se ale zase ukázalo něco nového přímo ze hry.

V některých částech Rage 2 už nevypadá tak extravagantně, jako byla prezentována před tím. I tak se ale budeme pohybovat v prostředí prosvětleném výraznými barvami a explozemi všeho druhu. Také se předvedly některé ze speciálních schopností hlavní postavy, kterou je tentokrát Walker, poslední z Rangerů.

Celý zdejší svět si budete moci projít bez jediného loadingu a na každém rohu vás bude čekat další nálož zběsilé akce. Na hře mimo id Software pracuje také Avalanche Studio, které se postaralo především o jízdní model, zatímco id se zaměřilo na gunplay.

V komentářích u videa se celkem záporně hodnotí animace obličejů a někteří je přirovnávají k nepovedenému Mass Effectu Andromeda. Sice je to obhajováno tím, že záběry jsou z rozpracované verze, ale přeci jen na dotažení mají jen pár měsíců.

Rage 2 vychází 14. května na PC, Xbox One a PlayStation 4. Předobjednat si ho můžete na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama