Nové oblečky pro Spider-Mana
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové oblečky pro Spider-Mana

Nové oblečky pro Spider-Mana

Filip Švácha

Filip Švácha

28. 1. 2019 16:01
Reklama

Insomniac Games, tvůrci Marvel's Spider-Man, se své hře i po vydání neustále věnují. Ze začátku roku jsme psali o tom, že se do tohoto titulu chystá nějaký obsah spojený s Fantastickou čtyřkou. Nyní už můžeme říci, že je tomu skutečně tak. Konkrétně půjde o dva nové obleky pro tolik oblíbeného pavoučího muže.

První z nich se jmenuje Bombastic Bag Man a vychází z komiksu Amazing Spider-Man #258, ve kterém se hlavní hrdina zastaví v základně Fantastické čtyřky. Spider- Man od nich totiž potřebuje pomoci s mimozemským oblekem (ano, je to Venom). Poté, co si ho úspěšně sundá, zůstane pouze ve spodním prádle a musí si tedy vypůjčit jeden z kostýmů Fantastické čtyřky. Jak jistě dobře víte, nikdo z nich ale nenosí masku na obličej, a tak nakonec Spider-Manovi nezbude nic jiného, než si dát přes hlavu nákupní tašku.

Druhým oblekem je pak The Future Foundation, který má také něco společného s Fantastickou čtyřkou. Skin tentokrát vychází z dalšího setkání Fantastické čtyřky a Spider-Mana, kdy se k nim Spider-Man přidá a vytvoří tak Future Foundation. Společně se pak oblékali do stylových černobílých kostýmů.

Tento obsah do hry přišel v rámci nového updatu a je nutné poznamenat, že je zcela zdarma, nic vám tedy nebrání v tom, se jít okamžitě převléci. Pokud jste ještě titul Marvel's Spider-Man nehráli, můžete si ho objednat na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama