Earth Defense Force: Iron Rain už v dubnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Earth Defense Force: Iron Rain už v dubnu

Earth Defense Force: Iron Rain už v dubnu

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

26. 1. 2019 12:22 1
Reklama

Je pravdou, že videoherní příběhy a jejich vážnost ušly za poslední roky pořádný kus dopředu. Epická dobrodružství podpořená stále realističtější grafikou dělají z dnešních špičkových her často nezapomenutelné zážitky. Ale co když chcete prostě jen bezmyšlenkovitě zabíjet další a další vlny mimozemských potvor? Pro vás je tu Earth Defense Force: Iron Rain.

Série Earth Defense Force baví svou přehnanou akcí už téměř dvě desítky let a ačkoli od evropského data vydání posledního dílu uplynul teprve více než měsíc, japonští vývojáři ze studia Yuke's nezahálejí a připravují nový díl. Nutno podotknout, že v jejich rukou se série ocitne vůbec poprvé, ale studio s 25letou tradicí si s ní určitě dobře poradí. Hra vyjde tentokrát celosvětově, konkrétně 11. dubna letošního roku, exkluzivně na PlayStation 4.

Earth Defense Force: Iron Rain má sice být oproti zbytku série poněkud přízemnějším dílem, to ale maximálně znamená, že místo desítek tisíc nepřátel jich během hry vyřídíte pouze o řád méně, tedy stále dostatek. Hra z pohledu třetí osoby nabídne po vzoru svých předchůdců desítky misí, ve kterých se postavíte obřím monstrům a vaším jediným cílem bude přežít a všechny je zlikvidovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama