V New Dawn bude chybět Arcade Mode
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V New Dawn bude chybět Arcade Mode

V New Dawn bude chybět Arcade Mode

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

25. 1. 2019 08:03 1
Reklama

Pátý díl série Far Cry vyšel v minulém roce, věrní fanoušci si tedy určitě ještě vzpomenou na Arcade Mode. V něm mohli tvořiví hráči budovat vlastní úrovně, k čemuž bylo možné využít také prvky z dalších her od Ubisoftu. Na jedné mapě se mohly prolnout například světy Watch Dogs 2 a Assassin’s Creed Black Flag. Výtvory bylo možné sdílet s ostatními hráči, vznikla originální místa pro multiplayerové potyčky. New Dawn však s tímto režimem nepočítá.

O skutečnosti informoval server DualShockers. Na Arcade Mode se zeptali přímo zástupců společnosti Ubisoft. Ti jeho absenci skutečně potvrdili. Důvod je prostý. Arcade Mode byl vynechán, aby se vývojáři mohli více soustředit na příběhovou část.

Nutno podotknout, že Arcade Mode sice nějaké tvořivé nadšence nalákal, ale rozhodně nelze říct, že by byl mezi hráči nějak zvlášť oblíbený. Že se vývojáři rozhodli zaměřit na část hry, na níž hráčům záleží nejvíc, je tedy pravděpodobně rozumné rozhodnutí. Co se multiplayeru týče, v rámci kampaně narazí hráči na možnost užít si trochu akce s kamarády v kooperačním režimu.

Bude vám režim chybět? Dejte nám vědět v diskuzi. Far Cry New Dawn vychází 15. února na PlayStation 4, Xbox One a PC. Předobjednat si ho můžete na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama