A Plague Tale má datum vydání
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka A Plague Tale má datum vydání

A Plague Tale má datum vydání

Martin Nahodil

Martin Nahodil

24. 1. 2019 14:27 1
Reklama

Focus Home Interactive má ve svém portfoliu celou řadu výborně vypadajících titulů. Mezi ně patří i A Plague Tale od Asobo Studios, které vypráví příběh o sourozencích z Francie, kteří musejí přežívat v dobách, kdy probíhá morová epidemie. Už jsme viděli několik videí přímo ze hry a teď konečně známe i datum vydání. A Plague Tale se na PC, PlayStation 4 a Xbox One chystá 14. května.

Spolu s oznámením data vydání tvůrci odstartovali sérii videí, která by měla hráčům přiblížit vývoj a o čem hra vlastně je. Jedním z bodů, které probírají, je například to, že není úplně snadné psát dialogy pro mladší charaktery. Celkově se úvodní epizoda točí kolem hlavních protagonistů - Amicii a Huga. Amicia je starší, takže na ni logicky připadá role zodpovědného sourozence, který svého bratra musí bránit za každých okolností.

I když Asobo Studios nepatří zrovna mezi největší studia, tak při pohledu na jejich výtvor by si jeden řekl, že za něco takového by se nemusela stydět ani AAA produkce. A Plague Tale vypadá velmi dobře, teď ještě aby se to i stejně dobře hrálo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama