Jak se demo Anthemu liší od finální hry
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jak se demo Anthemu liší od finální hry

Jak se demo Anthemu liší od finální hry

Martin Nahodil

Martin Nahodil

22. 1. 2019 11:35 1
Reklama

Zdá se, jako by to bylo včera, co nám Bioware představilo svoji novou značku. Ve skutečnosti se už ale budeme moci za měsíc pustit do hraní. Ještě před tím si Anthem ale budete moci vyzkoušet skrz avizovaná dema. Výkonný producent Mark Darrah se na svém twitteru podělil o informace ohledně toho, v čem se dema budou lišit od finální verze hry.

První bod je, že nebudeme hrát od začátku. Hra vás hodí do části, kde už máte dostatek vybavení a nemusíte tak ztrácet čas jeho získáváním. S tím souvisí i fakt, že se budete muset obejít bez veškerých tutoriálů. Nemyslíme si, že zrovna tohle bude v případě Anthemu velký problém.

Velmi rozdílné prý bude balancování hry. To se nejspíš vztahuje k síle vašich schopností a také ke statistikám nepřátel. Ještě větší rozdíl bude v celkové komplexnosti hry. Také je prý možné, že narazíte na bugy, které ve finální verzi být nemusejí.

I když je vydání Anthemu v podstatě blízko, stále tak nějak nevíme, co od něj čekat. Pokud jste hru předobjednali nebo si předplácíte EA Access, budete si moci demo zahrát od 25. do 27. ledna. Mezi 1. a 3. únorem se pak jeho brány otevřou všem. Hru si také můžete předobjednat na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama