Atlas zažil invazi druhoválečné techniky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Atlas zažil invazi druhoválečné techniky

Atlas zažil invazi druhoválečné techniky

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

18. 1. 2019 12:24 8
Reklama

Pirátské MMO Atlas rozhodně nemá na růžích ustláno. Mezi hráči vyvolává spíše rozpačité úsměvy než nadšení. Hackerský tým Black Butterfly ale zahnal situaci do extrému, získal přístup k administraci oficiálních severoamerických serverů hry a mezi hráče naspawnoval obří velryby a druhoválečnou techniku, konkrétně letadla a tanky.

 Nejen aktivní streameři byli překvapeni, když jejich pirátská plavidla začaly svými nálety ohrožovat stíhačky. Na souši se naopak někteří piráti potýkali s pásovými obrněnci. Tyto časově nezapadající modely zřejmě v souborech hry zůstaly z dob herních prototypů. Autoři se situaci rozhodli vyřešit zhruba pětihodinovým rollbackem. Své fanoušky navíc ujistili tvrzením, že problémy nebyly způsobeny hackem, zneužitím chyby ani žádným speciálním programem. Samozřejmě zůstává otázkou, jak se tedy hackeři k administrativním právům dostali.

 Studio Grapeshot nejdříve všechny servery vypnulo, později oživilo ty se zaměřením na PvE, a nakonec obnovilo i PvP režimy. Samozřejmě za cenu toho, že hráči přišli až o pět hodin vlastní práce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama