Ace Combat 7 v launch traileru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ace Combat 7 v launch traileru

Ace Combat 7 v launch traileru

Martin Nahodil

Martin Nahodil

17. 1. 2019 08:50
Reklama

Do hraní nového Ace Combatu se sice budete moci pustit až zítra, ale Bandai Namco vypustilo launch trailer o něco dříve. Ostatně, v poslední době není nic neobvyklého, kdy trailer, který má doprovázet vydání hry, přijde klidně několik týdnů před tím.

Pokud jste hráli některý z předchozích dílů série, tak byste tady měli být jako doma. Samozřejmě, že se od posledního přírůstku hodně změnilo. Zejména proto, že nás od posledního číslovaného dílu dělí více než 10 let. Příběhově bude sedmička pokračováním Ace Combatu 5, kde budeme sledovat konflikt mezi královstvím Erusean a federací Osean. Důležitou roli by měl sehrát vesmírný výtah.

Hráč se ujme role člena jednotky Spare Squadron, která se skládá z vězňů donucených k plnění těch nejtěžších misí. I když se premisa Ace Combatu může zdát velmi jednoduchá, tak je to něco, co v současnosti na herním trhu chybí. Arkádové létání z produkce velkého studia jsme tady neměli už nějaký pátek.

Na konzolích si tedy můžete zalétat už zítra. Pokud si ale chcete Ace Combat 7: Skies Unknown zahrát na PC, musíte počkat na 1. února. Hru si na všechny platformy můžete pořídit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama