Forza Horizon 4 ztrácí dva tanečky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Forza Horizon 4 ztrácí dva tanečky

Forza Horizon 4 ztrácí dva tanečky

Filip Švácha

Filip Švácha

16. 1. 2019 14:54 6
Reklama

Pro někoho to může být třeba překvapivé, ale i závodní hra, jakou je Forza Horizon 4, obsahuje pro své avatary různé tanečky. Ovšem v poslední době se zdá, že mít ve svém titulu tento projev dobré nálady není jen tak. Své by o tom mohli říct Epic Games, tvůrci Fortnite, které několik lidí soudí za neoprávněné použití jejich tanečků.

Možná i právě proto se studio Playground Games rozhodlo, že s nejnovějším updatem pro Forzu Horizon 4 ze hry odstraní dva tance. Konkrétně jde o kontroverzní Carlton a Floss, které jsou oba předmětem aktuálních soudních sporů mezi Epic Games na jedné straně a hercem Alfonsem Ribeirem a hudebníkem Russellem Horningem na straně druhé. Ovšem update do hry také něco přidá, jmenovitě jde o sedm novým modelů od Mitsubishi, příběh o řidičích taxíků, ve kterém se projedete v legendárním Austinu FX4 a mnoho dalšího.  

Kromě Epic Games se předmětem těchto sporů stala také firma Take-Two Interactive, která je dceřinou společností 2K Games. Problém Alfonso Ribiero a rapper Terrence Ferguson spatřují ve zneužití jejich tanečků v NBA 2K. Microsoft se tedy raději postaral o to, aby ze hry byl tento kontroverzní obsah odebrán, než aby se vystavoval možným žalobám. A jak se na tento problém díváte vy? Přijde vám na místě firmy žalovat, nebo je to podle vás zbytečně přehnaná reakce? Dejte nám vědět v komentářích!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama